Przeprowadzenie szkolenia (kursu) teoretyczno – praktycznego w zakresie gastronomii dla 1 uczestnika projektu pn. „Aktywna przemiana”

1. Ogłoszenie - baza konkurencyjności (46kB) pdf
2. Zapytanie ofertowe (230kB) pdf
3. Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego (223kB) pdf
4. Załącznik nr 2 do zapytania ofertowego (141kB) pdf
5. Załącznik nr 3 do zapytania ofertowego (198kB) pdf
6. Załącznik nr 4 do zapytania ofertowego (221kB) pdf
7. INFORMACJA Z OTWARCIA OFERT (154kB) pdf
8. Ogłoszenie o wyniku postępowania (156kB) pdf

metryczka


Wytworzył: Małgorzata Borowiec - Mondzielewska (16 maja 2025)
Opublikował: Krystian Kubicki (16 maja 2025, 12:39:26)

Ostatnia zmiana: Krystian Kubicki (27 maja 2025, 09:28:22)
Zmieniono: Aktualizacja treści

rejestr zmian tej informacji »


Liczba odsłon: 103