Przeprowadzenie szkolenia (kursu) teoretyczno – praktycznego w zakresie gastronomii dla 1 uczestnika projektu pn. „Aktywna przemiana”

1. Ogłoszenie - baza konkurencyjności (46kB) pdf
2. Zapytanie ofertowe (230kB) pdf
3. Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego (223kB) pdf
4. Załącznik nr 2 do zapytania ofertowego (140kB) pdf
5. Załącznik nr 3 do zapytania ofertowego (198kB) pdf
6. Załącznik nr 4 do zapytania ofertowego (221kB) pdf
7. Informacja z sesji otwarcia ofert (160kB) pdf
8. Ogłoszenie o wyniku postępowania (165kB) pdf

metryczka


Wytworzył: Małgorzata Borowiec - Mondzielewska (10 kwietnia 2025)
Opublikował: Krystian Kubicki (10 kwietnia 2025, 10:39:08)

Ostatnia zmiana: Krystian Kubicki (25 kwietnia 2025, 10:12:59)
Zmieniono: Aktualizacja treści

rejestr zmian tej informacji »


Liczba odsłon: 94